JANUARI 2024

31-01-2024
sneeuwpret in het eerste leerjaar
sneeuwpret in het eerste leerjaar
nog meer sneeuwpret in het eerste leerjaar
nog meer sneeuwpret in het eerste leerjaar

We hopen dat iedereen kon genieten van twee fijne weekjes vakantie. Na de kerstvakantie startte voor het lager een herhalingsweek met aansluitend de proeveperiode. Er wordt hard gewerkt, gezweet, gezwoegd en geconcentreerd! 

Heel veel succes aan alle kinderen van de lagere school! 

18/01/2024

Er was heel wat sneeuw gevallen. Daar maakte het 1ste leerjaar guitig gebruik van! Er was een gigantisch sneeuwballengevecht en dat zag er héél plezant uit!

23/01/2024

Radio 2 zetten een 'nationale goeiemorgen-dag' op poten. Hier doen we graag aan mee! Hoe leuk is het dan ook om elke morgen een 'goeiemorgen' te krijgen én te geven? Schraap dus je keel om op dinsdag 23 januari 2024 éxtra veel 'goeiemorgens' uit te delen! 

25/01/2024

Op donderdag 25/01/2024 start de poëzieweek. We starten de dag met een gedicht tijdens een microfoonmoment. Overal op school werden gedichten uitgehangen. Ook de leerlingen krijg de kans om gedichtjes voor elkaar te schrijven en deze in de postbus aan de leraarskamer te posten. 

26/01/2024

Op vrijdag 26 januari zetten we heel graag de poorten van de school open. Er wordt door team Noord heel druk geflyerd en affiches worden uitgehangen. 

Nieuwe ouders zijn welkom om even kennis te maken met de school en het schoolgebeuren! Reserveren kan hier !

31/01/2024

Elk jaar wordt de directeur van de school éxtra in de bloemetjes gezet op Dag van de Directeur. Dankjewel directeur Koen voor alles wat je doet! 

poëzieweek
poëzieweek
Nationale Goeiemorgen Dag
Nationale Goeiemorgen Dag
gedichtendag
gedichtendag
dag van de directeur
dag van de directeur