DECEMBER 2023

31-12-2023
Ondertussen schittert op onze speelplaats een prachtige kerststal!
Ondertussen schittert op onze speelplaats een prachtige kerststal!

05/12/2023

De belangrijkste dag in december is zonder twijfel het bezoek van Sinterklaas. Maar bij aankomst merkten we dat Piet niet mee was! Plots kwam het Rode Kruis de speelplaats opgereden, zij hadden een huilende Piet gevonden op het voetpad. Hij was nog steeds heel verdrietig en niets leek hem op te beuren. 

Maar dat was buiten de kinderen van onze school gerekend! Het kleuter met leerjaar 1 en 2 stak een heus feest in elkaar om Piet terug blij te maken, ze verrasten hem met dansjes, kunstwerkjes, geschenkjes. Ook de andere kinderen van het lager kwamen even langs met elfjes, knutselwerkjes, liedjes,... Piet was weer helemaal de oude met dank aan de lieve kinderen op onze school.

04/12/2023

De kinderen van het 5de en 6de leerjaar werden sportief op de proef gesteld tijdens een namiddag American Games. Ze leerden er basisvaardigheden van onder andere rugby, baseball, frisbee...

21/12/2023

De leerjaren 1 en 2 trokken met de bus richting Kronkeldiedoe. De kinderen konden er zich een halve dag uitleven in een gigantisch bewegingslandschap.

Team Noord wenst iedereen een fijne vakantie en gezellige feestdagen!